Doorstart Liederentafel 't Zonnetje

Aarle-Rixtel - Omdat Zonnetij te krap is geworden voor Liederentafel 't Zonnetje, moesten zij noodgedwongen uitzien naar een andere locatie binnen gemeente Laarbeek. Gelukkig vonden zij op loopafstand een nieuwe locatie in de Dorpsstraat van Aarle-Rixtel, recht tegenover de kerk, een nieuw onderkomen in café Zaal 'Bij van Dijk'.

De gastvrouw en -heer zijn Jolanda en John van de Leest. De Café Zaal is gelegen aan de Dorpsstraat 18 in Aarle-Rixtel. Wel gaat de liederentafel op andere dagen plaats vinden, omdat er rekening is gehouden met de repetitie van het koor, en liederentafel 'Het Nachtpitje' in Beek en Donk die op de laatste vrijdag van de maand haar zangavonden heeft.

Daarom is besloten dat liederentafel ''t Zonnetje' onder begeleiding van 't orkest 'Sunshin' plaats gaat vinden op de eerste vrijdag van de maand waar een R in zit. Dat wordt dan na een korte onderbreking op vrijdagavond 6 april aanvang 19.30 in café zaal 'Bij van Dijk'. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Zij zien er naar uit.