Afbeelding
Foto:

'Lopen voor Lyme'

Benefietavond bij OJA

Aarle-Rixtel - Bij OJA in Aarle-Rixtel is vorige week zaterdag een benefietavond gehouden in het kader van 'Lopen voor Lyme'. Lopen voor Lyme is een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten.

Team 'Be(e) free' probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen t.b.v. Joshua Verhoeven, wiens leven 8 jaar geleden volledig op z'n kop is gezet door deze slopende ziekte. Het geld is nodig om een nieuwe, baanbrekende behandeling in Amerika te bekostigen, die niet wordt vergoed door Nederlandse zorgverzekeringen, omdat Chronische Lyme (nog) niet erkend is.

De avond werd muzikaal begeleid door Reggae/Skaband 'The Limelites' en DJ 'J-Spock'. Tijdens de avond is ook een loterij gehouden, met prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. De volledige opbrengst, €1.256,00, bestaande uit entree, drankverkoop en loterij is beschikbaar gesteld aan het goede doel.

Het hardloopevenement vindt plaats op zaterdag 14 april. Het doel is nog niet bereikt, dus mocht u nog willen helpen, kijk op:www.lopenvoorlyme.nl/team/bee-free-geef-joshua-leven-terug/.