Johnny van den Elzen namens het 4e team van ATTC'77
Johnny van den Elzen namens het 4e team van ATTC'77 Foto:

ATTC'77 weet niet te winnen in Stiphout

Aarle-Rixtel - In de tafeltenniscompetitie hebben alle teams elkaar inmiddels één keer getroffen, dus was het deze week tijd voor de eerste returns. Voor maar liefst drie teams van ATTC'77 uit Aarle-Rixtel betekende dat een uitwedstrijd bij TTV Stiphout.

Het tweede team speelde tegen Stiphout 4. Het verschil tussen de nummer 2 en de nummer 4 van de competitie bleek groot. De heren en dame van ATTC wisten af en toe een game te pakken maar daarmee hield het meestal wel op. Alleen in de dubbel wierp de training zijn vruchten af voor Mark Rovers en Frederieke van de Poel. Wat de tegenstander ook probeerde, ze wisten alles te pareren en wonnen in drie games. Henk van der Bruggen en Mark wisten geen enkels te winnen, maar gelukkig wist Frederieke in de allerlaatste wedstrijd nog een punt te scoren tegen Gijs Wasser, 8-2 nederlaag.

Het vierde team speelde tegen Stiphout 6 en had eenzelfde wedstrijdverloop als het tweede team. Na een 0-3 achterstand wonnen Johan Heurter en Johnny van den Elzen de dubbel. Na de dubbel speelde Johnny nog twee spannende wedstrijden die hij helaas met 11-9 respectievelijk 11-8 in de beslissende vijfde game verloor. Bij Koos Martinali liep het niet lekker en hij won zelfs geen enkele game. Johan Heurter speelde de laatste wedstrijd tegen Ario Nab en die won hij heel verrassend in drie games. Eindstand 8-2 en voorlopig de laatste plek in de poule.

Voor het vijfde team speelden deze week Henk Buiting, Dennis van der Putten en Bart Willems tegen Stiphout 8. Henk begon en had moeite met materiaalspeler Ruud van de Kerkhof en verloor. Vervolgens werden er drie spannende wedstrijden gespeeld, waarvan alleen Dennis wist te winnen. Henk en Bart leken zich hierna niet goed op te kunnen laden voor hun volgende wedstrijd en Stiphout liep uit naar een 5-1 voorsprong. Dennis wist het hoofd koel te houden en won nog twee wedstrijden. Henk wist ook nog een punt te pakken, maar Bart trok met 12-10 in de vijfde game aan het kortste eind tegen Roger Kabo, 6-4 verloren net als de heenwedstrijd. De heren delen nu de laatste plek met Veldhoven 13 met Stiphout één punt boven hen, dus dat is nog spannend.

Overige uitslagen:
Bergeijk 3 – ATTC'77 1 6-4
ATTC'77 3 – Stiphout 7 8-2
ATTC'77 6 – Veldhoven 14 8-2
ATTC'77 7 – Veldhoven 19 7-3