Coverband Blush
Coverband Blush Foto:

Dj's, bands, artiesten, attracties en gezelligheid

Programmering OranjeFestival Beek en Donk

Beek en Donk – Het OranjeFestival belooft dit jaar nog veel mooier en groter te worden dan de eerste editie van een jaar geleden. Voor jong en oud is er 2 dagen lang veel muziek, attracties, een vrijmarkt en een markt voor ondernemers en organisaties (beiden gratis deelname), diverse attracties en een versierwedstrijd voor kinderen maar bovenal veel gezelligheid. Alles vindt plaats op- en rond belevingsplein het Heuvelplein.

Koningsnacht 20.00 – 01.30 uur
Eén van Nederlands beste Party Coverbands 'Mag Het Wat Zachter' is de hoofd-act van deze spetterende avond. Deze negenkoppige band speelt zowat alles, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. "We hebben speciaal voor deze band gekozen omdat ze jong en oud aan spreken en voor een fantastische sfeer zorgen", aldus Ans van de Kerkhof, Yvonne Faust en Ronnie Tijssen. Een thuiswedstrijd is er tijdens deze avond weggelegd voor 'De Foute Vinylshow'. Op de momenten dat de band even pauze heeft, knallen Erik Kerkhof en Stephan van Schijndel alles wat fout is door de speakers van het hoofdpodium.

Koningsdag vanaf 10.30 uur
Koningsdag belooft dit jaar een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden. Muzikaal zit het wel goed. Wat te denken van tribute acts als: Joe Cocker, Anouk en Tina Turner. Artiesten die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend en die menig hit hebben gescoord. Een hoogstaand feest van herkenning is dan ook het gevolg. Coverband Blush uit Eindhoven is dé hit voor feesten vooral in Zuid- en Midden Nederland. Deze band speelt het beste van alle stijlen aller tijden. "Fris entertainment voor jong en oud, boeiend van begin tot eind", zegt Steffi, zangeres en samen met Patty gezicht van Blush. "Al onze muzikanten zijn zeer ervaren en nemen je mee op een muzikale reis met aaneengeschakelde tophits die je direct herkent en mee wilt zingen." Dj Bon Jaski is geen onbekende in Laarbeek en vult alle stille momenten waarin anderen zwijgen.

Ook is er ruim baan gemaakt voor dans. DéDé Dance, vorig jaar al te gast met een geweldig optreden, en Tati's Dance Agency verzorgen afzonderlijk van elkaar dansacts die niet zouden misstaan bij Holland's Got Talent.

Voor de jeugd is er een ballonnenclown, een superleuke buttonmaker, een schminker, een levensgrote 'opblaas goal' waar gescoord kan worden, het spel 'mega 4 op een rij', een luchtkussen, echte elektrische kinderauto's, een levensgrote 'Klim- en Klautervulkaan', en iedereen kan racewagens uit de rally Parijs/Dakar bekijken. Naast dit alles kunnen kinderen meedoen aan een wedstrijd voor versierde fietsen, bolderkarren en andere vervoersmiddelen. Traditiegetrouw brengt Burgemeester Van der Meijden, onder begeleiding van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning, een bezoekje en neemt hij de vendelgroet af van het Sint Antoniusgilde.

De gehele dag is er een vrijmarkt met grondplaatsen voor kinderen en volwassenen. Organisaties en ondernemers kunnen zich presenteren tijdens de OranjeFestival markt. Deelnemen is voor beide markten gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com.