Afbeelding
Foto:

Gilde Sint Margaretha houdt grote vlooienmarkt

Aarle-Rixtel - Gilde Sint Margaretha uit Aarle-Rixtel gaat zondag 20 mei voor de derde maal een vlooienmarkt houden. De locatie is zoals de vorige jaren in de loods van Pieter Verschuren gelegen aan de Lieshoutseweg.

Daarbij willen de gilden oude en gebruikte spullen bij u ophalen. Zij kunnen alles gebruiken behalve witgoed en kasten. Als u spullen hebt de opgehaald kunnen worden, kunt u contact opnemen met Gerard Leenders en Gerard van Ganzenwinkel. Telefoonnummer 06-53196017 of 06-34869070. Deze zorgen dat na de gemaakte afspraak de spullen worden opgehaald.

De inkomsten van deze markt worden gebruikt voor het behoud van de gilde attributen en voor hun jeugd. Graag willen zij u bedanken voor de medewerking en zien u natuurlijk graag als gast op hun vlooienmarkt op 20 mei.

Uiteraard is het gilde op zoek naar jeugdleden. Mocht je interesse hebben, kom dan eens aan op de maandagavond in de gymzaal aan de Schoolstraat in Aarle-Rixtel of bij hun gildepaviljoen gelegen aan de Havenweg, u bent van dan van harte welkom om 18.30 uur.