Afbeelding
Foto:

Gasterij Buitengewoon Smakelijk viert eerste Lustrum

Beek en Donk - Gasterij Buitengewoon Smakelijk heeft op dinsdag 3 april het 5-jarig bestaan gevierd met een feestje. De dagbesteding begon in 2013 in het Lifestyle Center Laarbeek met een lunchroom, waarbij de cliënten zorgdragen voor het bereiden en serveren van heerlijke lunchgerechten.

Dit vanuit de visie dat dagbesteding volledig gericht moet zijn op de cliënten, kleinschalig en met de individuele aandacht en zorg die elke cliënt verdiend! De dagbesteding moet het beste in hen naar boven halen zodat ze met plezier, met het gevoel écht te werken én meetellend in de maatschappij een superdag hebben beleeft, elke dag weer!

Ze zijn geholpen door veel lieve mensen en hebben het vertrouwen gekregen van velen. Ze hebben hulp van super vrijwilligers, lieve stagiaires, een hele fijne cliëntengroep en een topteam van professionele en vooral betrokken begeleiders die er allemaal aan bijdragen dat de Gasterij er staat, 5 jaar! Daar zijn ze super trots op.

Gasterij Buitengewoon Smakelijk nu
In de vijf jaar is de lunchroom steeds drukker bezocht, worden er dagelijks steeds meer koekjes gebakken, zien ze hun cliënten zelfverzekerder worden en hebben ze een professionele catering, broodjesservice en taartenservice. De cliënten worden individueel begeleid, er wordt gekeken naar wat iemand wil leren en kan leren en er is natuurlijk ook ruimte om te bewegen en te sporten. Hoe leuk is dat!

Lustrumfeest
Op dinsdag 3 april mochten ze de afgelopen vijf jaar vieren. Burgemeester Frank van der Meijden kwam speciaal langs om deze toppers in het zonnetje te zetten met heel mooie woorden en een heel passend cadeautje waarbij duurzaamheid, creativiteit, groene vingers en eten met elkaar verbonden worden. Daarnaast hebben de cliënten een oorkonde ontvangen en is Thijs gehuldigd met zijn persoonlijke vijfjarig jubileum.

Na alle mooie woorden was het tijd voor een live optreden en kon er lekker worden gedanst. Het was een gezellige boel aan de Parklaan.

Dank aan iedereen die Gasterij Buitengewoon Smakelijk een warm hart toedraagt. Dank aan alle medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en cliënten die de dagbesteding hebben gemaakt tot wat ie nu is en op naar de volgende vijf mooie jaren!