Jesse van Lankveld met 'Aurora Con Brio'
Jesse van Lankveld met 'Aurora Con Brio' Foto:

Uitwisselingsconcert jeugdorkest O&U met Aurora Con Brio

Beek en Donk - Het jeugdorkest van Harmonie Oefening en Uitspanning onder leiding van Marianke Hobé zorgt op zaterdagavond 21 april, samen met het gastorkest Aurora Con Brio, voor een muzikale avond. Het gastorkest uit Heesch staat onder leiding van Jesse van Lankveld.

Aurora Con Brio brengt verschillende werken ten gehore. Paso Dorada is een werk wat je meeneemt naar de Spaanse zon. Ook gaan ze even terug in de tijd met het stuk 'I don't mean a thing'.

Het jeugdorkest van Harmonie Oefening en Uitspanning geeft met het stuk 'Sing' van Ed Sheeran een modern tintje aan het concert. Ook spelen zij enkele stukken die herkenbaar zijn uit de filmmuziekwereld.

Het concert vindt plaats in Muziekcentrum het Anker te Beek en Donk. Om 19.30 uur is de aanvang en is er ruimte voor een kopje koffie, borrel of iets fris. Dus houdt zaterdagavond 21 april vrij en kom luisteren naar gastorkest Aurora Con Brio onder leiding van Jesse van Lankveld en het jeugdorkest van Harmonie Oefening en uitspanning onder leiding van Marianke Hobé.