Afbeelding
Foto:

Geslaagde zorgmarkt Boerdonk

Boerdonk - Inmiddels kunnen ze terugkijken op een zeer geslaagde Zorgmarkt op 31 maart. Het doet het bestuur van Zorg om het Dorp goed dat deze markt met maar liefst 220 bezoekers druk is bezocht en iedereen erg enthousiast was. Zowel de deelnemers als de bezoekers. Hopelijk heeft iedereen voldoende informatie gekregen en is men weer een hoop wijzer geworden van wat er in Boerdonk te verkrijgen is. Hier hebben zij het natuurlijk toch voor gedaan.

Mocht u toch nog vragen hebben aan één van de deelnemers dan kunt u altijd contact opnemen via hun mailadres en dan brengen zij u in contact met de juiste persoon of instelling. Mail naar: zorgomhetdorpboerdonk@gmail.com.

Tijdens deze markt kon u raden hoeveel paaseitjes in de grote pot zat bij het Eetpunt. Vele pogingen zijn gedaan en Ida van den Bosch heeft precies het juiste aantal geraden. Ida bij deze van harte gefeliciteerd met het winnen van de 2 eetbonnen en hopelijk zien zij je snel bij 1 van hun momenten van het eetpunt.

Verder had Voedingsadviesbureau Veghel/Keldonk ook een prijsvraag en deze is gewonnen door Annie van Asseldonk uit Erp. Ook namens Zorg om het Dorp van harte gefeliciteerd met het behalen van je 'gezonde' prijs. Inmiddels is deze door Jeanette en Ardie overhandigd aan Annie van Asseldonk. Meer hierover kunt u teruglezen via www.dietistenveghelerp.nl.

Zorg om het Dorp Boerdonk wil graag alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor de medewerking aan deze geslaagde zorgmarkt. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.