Afbeelding
Foto:

Nieuw in Lieshout; Kleinschalige dagbesteding de Groene Theepot

Lieshout - Na maanden brainstormen kunnen we nu eindelijk bekend maken dat Els Brouwers van 'Something Els, Bloem & Kado' en Jolanda Verbakel bij de bloemenwinkel aan de Dorpsstraat in Lieshout willen gaan starten met dagbesteding 'De Groene Theepot'.

Ben jij een enthousiast persoon die zin heeft in een nieuwe uitdaging, maar heb je hierbij hulp nodig door je licht verstandelijke beperking en/of ad(h)d, autisme en/of aanverwante stoornis? Dan ben je bij De Groene Theepot aan het juiste adres! Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn en heb je ook nog groene vingers, lijkt het je wel wat om in de toekomst samen met ons een theetuin te runnen, neem dan contact met ons op, misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Ons uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat jij een leuke dagbesteding krijgt aangeboden. Om zoveel mogelijk aan te kunnen sluiten bij jou wensen en behoeften willen we het kleinschalig houden. We streven ernaar om klantgerichte en flexibele zorg en begeleiding te bieden binnen een gemoedelijke, vertrouwde sfeer.

We zullen starten met dagbesteding op de donderdagen en vrijdagen, mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid.

Om alles in goede banen te leiden zijn een stel enthousiaste vrijwilligers natuurlijk onmisbaar. Dus lijkt het jou leuk om de deelnemers een nuttige, zinvolle dag te bezorgen, schroom dan niet om contact op te nemen als je een dag(deel) wilt komen helpen.

Els zou graag boeketten en bloemstukken op bestelling willen leveren. Bij tijdig bestellen kan zoveel mogelijk aan de wens van de klant worden voldaan, zoals het bepalen van de bloemkleur en soort. Hierdoor kan ze zo efficiƫnt mogelijk werken. Nauwkeurigheid en kwaliteit staat bij Els hoog in het vaandel! De deelnemers van de Groene Theepot zullen haar waar mogelijk in haar werkzaamheden ondersteunen.

Wil jij ook op basis van PGB deel uit maken van ons team omdat je interesse is gewekt? Stuur dan een mail naar info@degroenetheepot.nl. Na het aanmelden zal er een procedure gestart worden waarin persoonlijke gesprekken zullen plaatsvinden. Bij wederzijds welbevinden zal er gekeken worden naar de mogelijkheden voor een passende dagbesteding. Ook vrijwilligers kunnen contact opnemen via dit e-mailadres.

We hopen je snel te mogen ontmoeten! De voorbereidingen zijn in volle gang dus voel je vrij om alvast een kijkje te komen nemen aan de Dorpsstraat in Lieshout. Je bent van harte welkom.

Els en Jolanda