Afbeelding
Foto:

Versspecialist Van de Laarschot is weer Versspecialist Van de Laarschot!

Na 10 jaar hebben Jeroen en Roland van de Laarschot afscheid genomen van de naam 't Verswarenhuys en sinds begin mei vol trots de naam Versspecialist Van de Laarschot (weer) in gebruik genomen. "Wij zijn trots op ons familiebedrijf dat al vanaf 1959 bestaat en willen onze eigen naam weer in ere herstellen op onze gevel van de winkel!", aldus de trotse broers. Ondanks Jeroen en Roland de bedenkers zijn van de formule 't Verswarenhuys voelden zij zich niet meer helemaal thuis in deze jas. "Dan is het beter om je eigen weg te gaan en daar hebben wij een paar maanden geleden toe besloten. Een besluit waar we geen moment spijt van hebben. Het is even wat werk zo'n omschakeling maar nu het helemaal klaar is zijn we hartstikke blij en super trots samen met ons team!".

Versspecialist Van de Laarschot is al decennia lang een begrip in Laarbeek en omgeving. Ooit begon vader Jan met paard en wagen en later een rijdende winkel op de Donk. Later kwam er een winkel bij die gerund werd door moeder Coby. Jeroen en Roland hebben ruim 20 jaar geleden (Jeroen overigens al bijna 35 jaar geleden!) samen overgenomen en er een verswinkel van gemaakt. En tot op de dag van vandaag met groot succes!

Fijne vleeswaren worden er elk moment van de dag vers gesneden en verse kip wordt er de hele dag door vers gebakken. De appels, peren, asperges en aardbeien worden dagelijks opgehaald op Landgoed Croy in Aarle-Rixtel. En wat dacht u van vers gebakken noten en pinda's? Allemaal vers uit de pan bij de Versspecialist van Laarbeek.

Voor wat betreft Hollandse en buitenlandse kaassoorten bent u op het Piet van Thielplein 5 in Beek en Donk ook op het juiste adres. "Op het gebeid van kaas hebben wij echt voor elk wat wils, zoals ze dat zeggen. Echte Hollandse kaas waarbij we met de inkoop ook scherp letten op de prijs. De kwaliteit is bij ons altijd goed maar de prijs moet ook navenant zijn. En buitenlandse kaas hebben we zo'n 40-50 soorten, het hele jaar door", aldus een enthousiaste Jeroen. Wijnen en 100 soorten buitenlands bier vullen het 'smikkel- en smulgehalte' helemaal aan. "Oh ja: vergeet onze beroemde snacks op schaal niet te vermelden en zeg er ook maar gelijk bij dat we een ruim assortiment biologische producten hebben", vult Roland aan.

Met de nieuwe bezorgwagen worden ook vers belegde broodjes, traktaties en fingerfood ("Lekkere snacks, zet er maar bij, voor elk feestje!") bezorgd. "De hapjespannen zijn een groot succes, worden gemaakt in onze winkel en gratis bezorgd", zegt Jeroen. "Alles is te bestellen op onze nieuwe website: www.versspecialistvandelaarschot.nl . Je kunt exact aangeven wat je wensen zijn, afrekenen en wij doen de rest".

En dan tot slot hebben de broers nog een nieuwtje. "We zijn vanaf maandag 14 mei gestart met de verkoop van brood en banket van Bakkerij Jos Puts uit Ohé en Laak. We waren al een tijdje op zoek naar échte Limburgse vlaaien. Maar dan ook van die èchte Limburgse! En die hebben we gevonden. Een smaaksensatie eerste klas. En toen bleek dat deze bakker ook geweldig brood kon bakken, hebben we besloten een samenwerking met deze super ambachtelijke bakkerij aan te gaan. Na een proefsessie waren we met z'n allen overtuigd: dit is de bakker waar wij mee de toekomst in willen!".

Margit, Femke, Wendy, Liesbeth, Lotte, Lieke, Jeroen en Roland van team Versspecialist Van de Laarschot verwelkomen u graag in de winkel op het Piet van Thielplein 5 in Beek en Donk. Want u weet het: "Voor al het lekkers moet u bij ons zijn!".