Afbeelding
Foto:

Kings & Queens Festival Lieshout groot succes

Lieshout - Koningsdag in Lieshout heeft een vernieuwd oranje comité en dat zorgde voor een nieuw jasje... Na de succesvolle en sportieve Bavaria Kings & Queens Run was het tijd om van start te gaan met het Kings & Queens Festival.

Dj's, dans en muziek, vrijmarkt, knutselen, een ballonnenclown, lasergamen, straatvoetbaltoernooi met echte KNVB-boarding (zelfs voor de jeugd van 12-15 jaar), een foodtruck area en vooral heel veel gezelligheid zorgden voor positieve geluiden. Natuurlijk zorgde het mooie weer met flink wat zon voor de finishing touch.

Het Oranje Comité van het Kings & Queens Festival wil graag iedereen enorm bedanken die mede hebben gezorgd voor het kroontje op deze mooie Koningsdag. Speciaal geldt dat voor de mooie samenwerking met sponsoren en vrijwilligers: Boekweit transport, Jumbo Laarbeek, Dorpsraad Lieshout, Stickers Lieshout, Gemeente Laarbeek, Bavaria brandweerwagen, Bavaria Brouwerijcafé, Hout voor jou, Heesbeen, fotograaf Martien van de Vossenberg, Dj's Lady Danielle, Wilco Jacobs, Bart Verkuijlen, Rick Scheepers & Roy v.d. Tillaart, Painted4-you, Laarbeek Actief, KNVB, Runnersclub Lieshout, Eli, Harmonie St. Caecilia, St. Servatius Gilde, Straatman, Jeu de Boules en de Kerk.

Op naar volgend jaar!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding