Afbeelding
Foto:

Versspecialist Van de Laarschot "Voor al het lekkers moet u bij ons zijn!"

Dat is de slogan waar het team van Versspecialist Van de Laarschot elke dag weer voor staat èn voor gaat. "Wij zijn de winkel van de lekkere maar vooral dagelijkse producten zoals een lekker stuk kaas of vers gesneden vleeswaren voor op het brood mee naar je werk, een frisse appel voor naar school, een vers gegrild kippetje voor bij de avondmaaltijd, een gezonde noot als tussendoor en ja..ook de lekkere snack voor de lekkere trek!" Een groot assortiment wijnen en speciaal bieren vullen het assortiment aan. Zo ook vele biologische producten voor diegene die voor 100% natuurlijk wil gaan. Tot slot: de nieuwe bakker van Versspecialist Van de Laarschot. Een smaaksensatie eerste klas op het gebied van brood en banket!

De huisbakker van Versspecialist Van de Laarschot komt uit Ohé en Laak in het hart van Limburg. "Zoals eerder gezegd waren wij op zoek naar een ambachtelijke banketbakker die ons kon voorzien van de èchte Limburgse vlaaien die we allemaal wel eens ooit gehad hebben tijdens een bezoekje aan onze oostelijke provincie buren", geeft Jeroen aan. Wie is bakker Jos Puts? We laten de bakker zelf aan het woord. "Wij zijn in 1906 gestart als kleine bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de ambachtelijke bakkersbranche. Met vestigingen en klanten verspreid over geheel Limburg en Zuid-Oost Brabant, rijden we dagelijks onze producten dagvers naar de diverse bestemmingen. De keuze van ambachtelijke bakkerij Puts om altijd voor de beste kwaliteit te gaan, gekoppeld aan een perfecte service was in 1906 een zeer duidelijke keuze die we tot heden hoog in het vaandel hebben staan. Dagelijks vers brood, banket en vlaaien onder het motto 'Lekker Limburgs'. Daar doen we het al meer dan 100 jaar voor!", aldus een enthousiaste eigenaar van deze super bakker uit Limburg. En dat het brood ook van bijzondere kwaliteit blijkt te zijn, hebben inmiddels vele klanten van dè Versspecialist uit Laarbeek ondervonden. "De reacties zijn zeer positief. Van tarwebrood tot waldkorn en van een zachte witte bol tot een rozijnenbrood. Onze klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit", aldus Roland. "Die vlaaien zijn ècht, ècht superieur", vult Jeroen nog aan.

Maar Versspecialist Van de Laarschot heeft meer dan alleen brood en banket. "We proberen altijd kwaliteit te verkopen die een ander niet heeft. Zo hebben wij de aardbeien van Landgoed Croy in Aarle-Rixtel en de appels, peren en asperges van Broos Biemans. Ook de bieren van Croy zijn bij ons exclusief verkrijgbaar. Onder andere voor deze producten komen onze klanten speciaal naar onze winkel en nemen dan gelijk een vers gegrild kippetje of vers gesneden stuk graskaas mee!" Versspecialist Van de Laarschot staat al jaren bekend om een uitgebreid, kwalitatief hoogstaand en vers gesneden assortiment fijne vleeswaren. "Ons mam heeft dat al die jaren met heel veel plezier en inzet op de kaart gezet. En daar zijn we haar dankbaar voor en ook erg trots op', zeggen de broers bijna in koor.

Benieuwd naar de kwaliteit van Versspecialist Van de Laarschot? U bent van harte welkom in de winkel op het Piet van Thielplein 5 in Beek en Donk.