De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt badminton met veel plezier: wil jij ze begeleiden?
De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt badminton met veel plezier: wil jij ze begeleiden? Foto:

Badminton Club Lieshout zoekt hulp voor begeleiding jeugd

Lieshout - De jeugdtak van Badminton Club Lieshout is aan een forse groei bezig. Graag wil deze vereniging haar jeugdleden optimaal begeleiden. Daarom is Badminton Club Lieshout nu op zoek naar begeleiders om het badmintonnen voor de Lieshoutse jeugd nóg leuker te maken: nu en zeker in het komende seizoen.

Begeleiders gezocht
De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt alle woensdagavonden vanaf 18.30 uur in sporthal De Klumper, aan de Papenhoef in Lieshout. Dan speelt de jeugd (vanaf ca. 7 jaar) onder leiding van een échte trainer en worden de oefeningen begeleid door een begeleider. Omdat Badminton Club Lieshout veel aandacht wil geven aan de jeugdspelers zijn ze voor nu en voor het nieuwe seizoen op zoek naar meer begeleiders.

De jeugd wordt dus getraind door trainer Frans van Waardenburg. Deze trainer wordt tijdens de speelavond geassisteerd door enkele begeleiders, die de jeugd helpen om de opgedragen oefeningen uit te voeren. Om deze spelers te kunnen begeleiden hoef je niet te kunnen badmintonnen, maar moet je wél om kunnen gaan met de jeugd. Als je wél kunt badmintonnen is dat natuurlijk makkelijker, maar het is geen pertinente noodzaak.

Deeltijd
Hoewel Badminton Club Lieshout mensen zoekt die liefst de hele anderhalf uur aanwezig kunnen zijn en iedere speelweek aanwezig kunnen zijn, kan het ook zijn dat je niet alle avonden kunt, dat je af en toe eens kan komen of dat je alleen wat later kan komen. Ook dan is je aanmelding ons veel waard: gezamenlijk kunnen we dan immers de programma's in elkaar schuiven, zodat de jeugd tóch van optimale begeleiding wordt voorzien. De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt alle woensdagen (in twee groepen) van 18.30 tot 20.00 uur. De jeugd speelt niet tijdens schoolvakanties.

Interesse?
Lijkt de begeleiding van deze jeugd je iets ? Meld je dan aan via een email (secretariaat@badmintonclublieshout.nl) of spreek een van de huidige begeleiders of trainer aan (Frans van Waardenburg, Tim van Bommel en Bianca Heuvelmans) op een van de speelavonden. Loop gerust eens binnen als je de jeugdgroep eens wil bekijken. Op dit moment loopt het seizoen een beetje naar het einde toe en is het een mooi moment om 'in te leren'. Vanaf eind augustus start het nieuwe seizoen weer op en heeft de vereniging veel behoefte aan nieuwe jeugdbegeleiders.

Kan Badminton Club Lieshout op jou rekenen?