't Boekels Kwartierke
't Boekels Kwartierke Foto:

Nieuw seizoen in Ons Tejater

Lieshout - Het nieuwe programma van Ons Tejater staat vast. De nieuwe folder is twee weken geleden huis-aan-huis verspreid in Laarbeek. U gaat weer een prachtig seizoen tegemoet. Zoals altijd is er weer een mix van cabaret, muziek, entertainment en een kindervoorstelling.

Met 'Kuub' brengt Ons Tejater swingende flauwekul met liedjes en sketches. Ierse muziek is er natuurlijk ook. Met Clachán is een professioneel niveau gegarandeerd. De Cabaretpoel komt met vier cabaretiers en Marlon Kicken brengt 'In de lift'. Hijzelf en zijn optredens zitten inderdaad in de lift!

Heel bijzonder is in december de Dutch Show Company met 'Het geheim van Kerstmis', een muzikale show voor groot en klein. Ben Spierings (wie kent hem niet?) brengt, met The beautiful Noise Band een tribute aan Neil Diamond. Dat wordt een indrukwekkend optreden. Met het Boekels Kwartierke en Maas, Van Gorp en Snijders gaat Ons Tejater op de Brabantse tour. U mag het niet missen.

Op veler verzoek brengt Mustang '66 weer muziek uit de jaren 60/70. In de voor carnaval mooi aangeklede zaal kunt u deze avond losgaan met dansen of gewoon genieten van nostalgische muziek.

Theater Propop verzorgt deze keer de kindervoorstelling met Holle Bolle Billy. Voor de kinderen vanaf drie jaar. En dan is het sluitstuk van het seizoen Mark van de Veerdonk, die dit keer geen Viking is.

U kunt het allemaal op uw gemak bekijken in de folder die twee weken geleden met DeMooiLaarbeekKrant is meegekomen. Hebt u geen folder ontvangen: in het Buurthuis, het Dorpshuis en het Ontmoetingscentrum kunt u er een ophalen.

Nieuwe website met reserveringssysteem
Maar er is meer nieuws: Ons Tejater heeft een nieuwe website met een reserveringsysteem. U kunt uw plaatsen meteen vastleggen, dan ligt uw stoelnummer vast. Ook gaat u meteen betalen, dat scheelt een heleboel wachttijd bij de kassa op de avond van de voorstelling. Het kost u niks extra. Wel is het noodzakelijk dat u de geprinte of de digitale versie van uw reservering, meebrengt naar de voorstelling. Uiteraard zijn alle entreeprijzen weer inclusief een consumptiebon.

Telefonisch bestellen komt te vervallen. Hebt u moeite met digitaal reserveren of is het voor u niet mogelijk: Ons Tejater is enkele dagen in september in het Dorpshuis om u te helpen. Deze data worden nog bekendgemaakt.

Ga genieten van een nieuw seizoen! Hoe eerder u reserveert, (als altijd: www.vierbinden.nl/onstejater) hoe meer kans u heeft op een kaartje. Want ook Ons Tejater zit in de lift: er worden steeds meer kaarten verkocht. Wees dus op tijd. Zij zien u graag in Ons Tejater.