Alzheimercafé Gemert/Bakel en Laarbeek

Gemert/Laarbeek - Het volgende Alzheimer cafe Gemert/Bakel en Laarbeek wordt gehouden op dinsdagavond 12 juni in Gemert. Tijdens de eerste avond op dinsdag 8 mei waren er meer dan 90 geïnteresseerde bezoekers en werd de avond unaniem als waardevol ervaren. Het café is bedoeld voor mensen met dementie en hun naasten. Op 12 juni is het thema: 'Vergeetachtigheid, heb ik dan dementie?'

Gastspreekster op deze avond is Linda Classens, casemanager dementie/geriatrie bij Savant Zorg. Zij zal worden geïnterviewd door gespreksleidster Maria Kuijpers.

Het overkomt iedereen wel eens; u loopt naar de keuken om iets te pakken, maar daar aangekomen weet u niet meer het was. Of u komt de laatste tijd wel vaker niet meer op het juiste woord? Of u vindt dat uw partner of ouder zich de laatste tijd anders gedraagt?

In deze bijeenkomst kunt u te weten komen wanneer u een reden heeft om u zorgen te maken en hoe u de juiste hulp in kunt schakelen. Natuurlijk is er net als altijd gelegenheid om uw vragen te (laten) stellen. En vooraf, in de pauze en na afloop is er weer muziek.

Dinsdagavond 12 juni in de salon van Cultuurhuis De Eendracht, St. Annastraat 60 in Gemert. De zaal gaat om 19.00 uur open en om 19.30 uur start het programma. Om 21.00 uur is het programma afgelopen en is er tot 21.30 uur de gelegenheid om nog even met elkaar na te praten. Het eerstvolgende Alzheimercafé na de zomervakantie zal zijn op dinsdag 11 september en het thema is dan: Zorgen voor u en uw naaste. In gesprek met de mantelzorger.

Voor meer informatie kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met Wilma van Grinsven, tel. 06-40944887, wilma.vangrinsven@levgroep.nl of Henrie Bouwmans, 06-11518194, hbouwmans@vierbinden.nl.