Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk houdt jaarlijks de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/workshops/informatieavonden over thema's die spelen bij mantelzorgers en/of vrijwilligers (of hun organisatie).

Dankzij vrijwilligers en mantelzorgers kan ViERBINDEN een gratis aanbod doen van zeer diverse cursussen, workshops en informatieavonden. Voor de ViERBINDEN Academie zoeken we een vrijwilliger die organiseren leuk vindt. De vrijwilliger inventariseert digitaal en via de post de behoeftes, maakt een planning, onderhoudt contacten met de cursusaanbieders en deelnemers en zorgt dat de cursusavonden kunnen draaien

Steeds meer mensen in Nederland verkeren financieel in moeilijkheden. Huisvesting, voeding en kleding zijn primaire levensbehoeften. Kledingbank Laarbeek wil inwoners die financieel in moeilijkheden verkeren ondersteuning bieden door kosteloos kleding te verstrekken. Daarnaast worden inkomsten gegenereerd door verkoop van tweedehands kleding om de kosten te dekken. Kledingbank Laarbeek blijft er de komende jaren naar streven zoveel mogelijk inwoners te bereiken. Overige activiteiten zijn taalles voor anderstaligen, het taalcafé en de 9-maanden box. Kledingbank Laarbeek is op zoek naar bestuursleden. Ze vergaderen 1 keer per 4 tot 6 weken.

Neem voor meer info contact op met Suzan de Koning via 0492-328807 of vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.