Afbeelding
Foto:

Uitwisseling Jeu de Boules Club Beek en Donk en Aarle-Rixtel

Beek en Donk/Aarle-Rixtel - Ieder jaar speelt de jeu de boules club Beek en Donk een thuis- en uitwedstrijd tegen Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. En hopelijk vanaf volgend jaar ook weer tegen Stiphout. Dan hebben ze dus waarschijnlijk 8 partijen qua uitwisseling met naburige clubs en zijn de zomermaanden mooi bezet.

Afgelopen zaterdag ontvingen ze een afvaardiging van Aarle-Rixtel. Aanvankelijk was het nogal bewolkt en fris, maar gaandeweg werd het toch nog heel mooi 'boule-weer'. Met twee 'elftallen' (11 deelnemers/sters uit Aarle-Rixtel en 11 uit Beek en Donk) waren de banen niet helemaal bezet maar het was toch wel een gezellige drukte (zie foto). Op het eind van de dag, na 3 partijen tegen telkens wisselende deelnemers bleek John Kerdijk van de club van Aarle-Rixtel (Dû-tie-ut) de beste score te hebben behaald. Hij mocht als winnaar van het toernooi uit handen van de voorzitter van de Beek en Donkse club de hartelijke felicitaties ontvangen (zie foto) en een prijs in natura kiezen uit zes prijzen die door de Beek en Donkse club beschikbaar waren gesteld.

De andere prijswinnaars waren: tweede en derde bij Aarle-Rixtel respectievelijk Frans Nooyen en Riek van den Heuvel. Bij Beek en Donk gingen de prijzen naar 1. Wim van de Kolk, 2. Winus van den Berg en 3. Thea van de Kolk.

Alvorens de terugreis naar Aarle-Rixtel te aanvaarden bedankte de voorzitter van de Beek en Donkse club alle leden van de bezoekende club voor hun aanwezigheid en sprak een woordvoerder van de bezoekende club een woord van dank voor de goede ontvangst hopend dat ze ook volgend jaar elkaar weer treffen.

Afbeelding