Afbeelding
Foto:

Feestweekend Kombi Bouwmaterialen

De enorme loods van Kombi Bouwmaterialen blijkt naast de ideale ruimte voor opslag en een heuse drive-through, ook nog eens een perfecte feestlocatie. En een mooi georganiseerd feestje, dat weten ze daar in Nijnsel wel te bouwen.

Afgelopen vrijdag werd de vernieuwde Kombi Bouwmaterialen officieel geopend en zaterdag was iedereen welkom tijdens de open dag van het bedrijf aan de Sonseweg. "Vrijdag zijn we het weekend goed begonnen met een feest voor personeel en genodigden", vertelt Giel van Esch tijdens een rondleiding door het pand. "Het was een gezellige avond tot in de late uurtjes en tijdens de open dag stonden de deuren open voor vrienden, familie, klanten en geïnteresseerden."

De loods, oftewel drive-through, waar normaal de bouwmaterialen netjes worden verzameld en ingeladen, stond zaterdag vol met bezoekers, een bar en over de drempel werden de meest lekkere hapjes bereid van de BBQ. De allerjongsten wisten zich prima te vermaken op de springkussens en hoewel de vrachtwagens zeker niet tot het speelgoed behoren, werden de deuren toch stiekem even geopend. "Van 12.00 uur tot 17.00 uur hebben we een hoop mensen mogen ontvangen en hen een kijkje gegeven in het compleet vernieuwde pand. We kijken met zijn allen terug op een gezellig, mooi en geslaagd weekend."