Afbeelding
Foto: M. Barten

Laarbeek Actief bezorgt ruim 300 kinderen plezierige start zomervakantie

Foto's: Mark Barten

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft in de zomervakantie van 9 tot en met 13 juli weer een groot aantal activiteiten op touw gezet. Net als de voorgaande vakanties waren de activiteiten ook nu een groot succes. Ruim 300 kinderen hebben deelgenomen en beleefden daarmee een leuke start van de schoolvakantie.

Activiteiten
Wat een topweek. Beter kun je het waarschijnlijk niet hebben: zon, plezier en sportief beginnen aan de zomervakantieactiviteiten met Laarbeek Actief. Ruim 300 kinderen van de basisschooljeugd uit Laarbeek, hebben deelgenomen aan de verschillende activiteiten. Zo hebben ze onder andere in de bossen spellen gedaan, maar ook zeskampspellen, waterhonkbal, mountainbiken in samenwerking met De Bosduvels uit Mariahout en als afsluiter van de week, een groot 'luchtkussenspektakel' op het evenemententerrein in Beek en Donk!

In samenwerking met verschillende locaties en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve, gezellige en leerzame week gehad.

Laarbeek Actief is weer terug in het nieuwe schooljaar met vele gymlessen, activiteiten en nog veel meer! Houd de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en de website www.laarbeekactief.nl in de gaten, voor inschrijving en andere sportactiviteiten. Voor vragen en inschrijven kun je ook mailen naar: jvdenden@vierbinden.nl.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente Laarbeek

Samenwerking
Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen. Zo worden enthousiaste kinderen vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina van Laarbeek Actief of voor foto's van het luchtkussenspektakel op www.mooilaarbeek.nl.

Laarbeek Actief wenst iedereen een prettige vakantie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding