Afbeelding
Foto:

Brabantse kampioenschappen paarden RV de Hoefslag

Aarle-Rixtel - Meerdere paardenruiters van RV de Hoefslag uit Aarle-Rixtel zijn op zondag 29 juli gestart op de Brabantse kampioenschappen in Stevensbeek. De club is trots dat er zoveel ruiters afgevaardigd waren. RV de Hoefslag is met 3 viertallen gestart, allen onderleiding van commandant Martien Verbakel.

De uitslagen
Het ZZ viertal behaalde een hele mooie 1e plaats en werden daarmee Brabants kampioen, zij zijn afgevaardigd naar de Nederlandse kampioenschappen. In het viertal reden mee: Leon Verbakel met Dylano, Ingrid van Veggel met Euforia, Fleur Jansen met Evita en Anita Jansen met Ultima.

Het M viertal behaalde een mooie 2e plaats en werden reserve kampioen. In het viertal reden mee: Franka Verbakel-van den Tillaart met Evita B, Marjolein Kuijpers met Faché, Lianne Verbakel met Zodiera en Sandra van de Graef met Hotspot. Ook dit viertal is afgevaardigd naar het NK.

Het L viertal behaalde een nette 5e plaats. In het viertal reden mee: Evelien Maas met Ulla D, Frank Kuypers met Vinice, Jacqueline Blom met Deauville en Jacquelijne van der Ham met Venga.

Uitslagen individuele dressuurruiters
Klasse B; 9e Djedy Dontje met Indigo, 15e Nikki van den Broek met Quintin van de Laarse Heide , 29e Anne van Schijndel met Happiness.
Klasse L2; 37e Anne Verbakel met Sampras.
Klasse M1; 11e Sandra van de Graef met Hotspot, 21e Kirsten Dirks met Hummer RB.
Klasse M2; 5e Marjolein Kuijpers met Faché (afgevaardigd NK), 7e Kirsten Dirks met At First Sight (afgevaardigd NK).
Klasse Z1; 8e Leon Verbakel met Dylano (afgevaardigd NK), 25e Lianne Verbakel met Follow Me.
Klasse Z2; 24e Ingrid van Veggel met Euforia.

Uitslagen individuele springruiters
Klasse Z; 4 strafpunten Maartje Verbakel met Franklin 6, 4 strafpunten Patrick Verbakel met Golden Coconut.

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten en voor Marjolein Kuijpers met Faché, Kirsten Dirks met At First Sight, Leon Verbakel met Dylano en het ZZ en M viertal heel veel succes op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo!