Team 4: Vlnr: Patrick Biemans, Paulos Kallah, Tonnie van Berlo en Addy Verbakel
Team 4: Vlnr: Patrick Biemans, Paulos Kallah, Tonnie van Berlo en Addy Verbakel Foto:

TTV Een en Twintig opent het seizoen

Beek en Donk - Twee teams van TTV Een en Twintig hebben maandagavond 3 september het seizoen geopend. Team 4 bestaande uit Tonnie van Berlo, Addy Verbakel, Patrick Biemans en Paulos Kallah zijn maandagavond op bezoek geweest bij HTTC H'waarden.

Tonnie en Patrick hebben ieder twee enkelwedstrijden gewonnen. Patrick won in één van zijn wedstrijden de vijfde game met maarliefst 11 tegen 1. Addy wist helaas geen wedstrijd te winnen. De dubbel hebben Tonnie en Addy gewonnen. 'Patrick was de man in vorm!', aldus Addy Verbakel.

Team 5 heeft het seizoen maandagavond bij Veldhoven geopend. Team 5 bestaat uit Roel Beekmans, Eva Verrijt, Bert Coolen en Rolf Hendricksen. Het was een spannende avond in Veldhoven. Vooral de dubbelwedstrijd was zenuwslopend, maar Roel en Bert wisten de dubbel toch te winnen. Het werd uiteindelijk ook in Veldhoven 5-5. Roel en Eva hebben beiden twee wedstrijden gewonnen. Bert wist er helaas geen te winnen.

Donderdagavond 6 september speelt team 2 thuis tegen MTTV '72 2. Team 3 speelt hun eerste wedstrijd ook thuis tegen Best 2. Team 6 speelt tegen Veldhoven 18. Kom gerust kijken. Om 19:30 uur beginnen de wedstrijden, de kantine is groot genoeg voor veel publiek!

Vrijdagavond speelt het eerste team uit tegen Wilvo/ttv Bergeijk 2. Team 7 start ook vrijdagavond met het seizoen, ditmaal in Veldhoven.

Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg de club op Facebook, Instagram en Twitter.