Afbeelding
Foto:

Van een B&B-tje in Spanje naar een hotelletje in Boerdonk

Begin dit jaar hebben we de sleutel gekregen van onze prachtige Spaanse Villa 'Can Fonzo' waar we inmiddels alweer een aantal gasten hebben mogen ontvangen en waar we deze zomer ook flink aan geklust en verbouwd hebben. Maar... soms zit het leven vol verrassingen. Heel toevallig kwam er een nieuwe uitdaging op ons pad waar we zo enthousiast over waren, waardoor we besloten dat we dit niet aan ons voorbij mochten laten gaan en hebben we 'ja' gezegd. Wij keren eind dit jaar terug naar Nederland en gaan in Boerdonk een klein hotelletje uitbaten. Het Mirakel in Boerdonk, zoals het nu nog heet, zocht al lang naar een nieuwe eigenaar en doordat dit mooie karakteristieke pand ook bij veel Boerdonkenaren na aan het hart ligt, hebben een aantal ondernemende mensen de handen ineen geslagen en geïnvesteerd in Het Mirakel. Er werd nog gezocht naar iemand die zich geroepen voelde om dit hotelletje, terras en café nieuw leven in te blazen... en dat waren wij!

Vanaf 2019 gaan we de deuren openen voor hotelgasten, terrasbezoekers en voor diegenen die in het weekend gezellig een biertje (of iets anders) willen komen drinken. We vinden het heel erg spannend maar hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hopen dat we ook in Nederland een succesje kunnen maken van iets nieuws waarvoor we in Spanje al de nodige ervaring hebben opgedaan. Hoe fijn om na 4 jaar weer terug te keren en we weer dichter bij vrienden en familie kunnen zijn en te mogen doen wat we ontzettend leuk vinden en van genoten hebben in Spanje. Perfecte combinatie!

Villa Can Fonzo gaan we vanaf 2019 beschikbaar stellen aan vakantiegangers die de villa kunnen huren tijdens hun vakantie. Motorrijden in Spanje blijft ook bestaan. Vanuit het kantoor van 'Van Lankveld' in Beek en Donk blijven we het transport van motoren plannen en organiseren en in Spanje hebben we goede afspraken gemaakt met een collega B&B waar we de motoren leveren en zij zullen zich ontfermen over onze motorgasten.

Wij willen iedereen heel hartelijk danken voor het lezen en volgen van ons leven in Spanje de afgelopen 4 jaar en de leuke reacties die we daarop ontvingen. Het was ontzettend leuk om iedere paar maanden iets te schrijven voor DeMooiLaarbeekKrant en nog leuker te horen dat zoveel mensen ons via de krant volgden. Muchos gracias en tot ziens in Boerdonk!

Denny & Imca van Lankveld
www.motorrijdeninspanje.com / www.canfonzo.com

Afbeelding