Afbeelding
Foto:

Laatste kans om je in te schrijven voor de leukste obstakelrace van de regio

Fun Run Gemert bijna uitverkocht

Gemert – De leukste obstakelrace van de regio komt terug. Mis het niet en schrijf je als team in op www.FunRunGemert.nl. Wees er snel bij want Fun Run 2018 is bijna uitverkocht.

It gets dirty op zaterdag 6 oktober als de Team Challenge van start gaat. Je legt dan in hartje Gemert met je team van vier tot zeven personen een uitdagend parcours af vol opblaasbare stormbanen en water- en modderobstakels.

Ook al heb je als team eerder meegedaan, je gaat dit jaar een compleet nieuwe uitdaging aan. De route is volledig op de schop gegaan en er komen spectaculaire hindernissen bij.

Maximaal 130 teams leggen tijdens de Challenge vijf kilometer af en krijgen 30 obstakels voor de kiezen. Het team met de hoogste funfactor wint.

Deelname is vanaf 14 jaar en kost €27,50 euro per persoon. Dat is inclusief de Afterparty, met live-band Lijn 7.

De Fun Run zondag op 7 oktober staat ook dit jaar in het teken van jeugd en families. De Albert Heijn Gemert Family Challenge is een toegankelijke run van twee kilometer voor het hele gezin met diverse obstakels. Voor slechts €10,00 doe je mee, in teamverband met je gezin of vriendjes, of alleen. Deelname is vanaf zes jaar. Begeleiding wordt geadviseerd.

Ben je niet ouder dan 14, dan krijg je een gratis consumptiekaart waarmee je een drankje, zakje chips en een snack kunt scoren.

Meer weten over Fun Run Gemert? Check: www.FunRunGemert.nl en volg de Fun Run via Facebook en Instagram.