Afbeelding
Foto: Ingezonden

Herinnering: Nomineer nu voor Laarbeeks Vrijwilligerscompliment

Laarbeek - Elke vrijwilliger is een winnaar, maar sommige vrijwilligers steken er met kop en schouders bovenuit en blijven toch onzichtbaar. Kent u zo'n verborgen juweel, nomineer hem of haar dan tot en met 13 oktober voor een Laarbeeks Vrijwilligerscompliment. Op vrijdag 7 december worden de Vrijwilligerscomplimenten uitgereikt.

Voor wie?
U kunt iedereen nomineren die vrijwilligerswerk doet en daarvoor een geweldig compliment verdient. Die vrijwilliger hoeft zich niet per se in te zetten via een vereniging of stichting. Tip: Mantelzorgers hoeft u nu niet te nomineren want de gemeente geeft hen op een ander moment in het jaar mantelzorgcomplimenten.

U kunt ook organisaties en verenigingen nomineren waar vrijwilligers actief zijn, vooral als zij iets speciaals doen. Hoe het nomineren precies in zijn werk gaat, leest u hieronder.

Hoe kunt u nomineren?
Via de invulstrook in DeMooiLaarbeekKrant van 27 september; via de online enquĂȘte van het inwonerspanel TipMooiLaarbeek, u vindt een link in het bericht over de vrijwilligerscomplimenten op de Facebookpagina van de gemeente en via de antwoordkaart die naar alle vrijwilligersorganisatie is gestuurd.

Motivatie belangrijk!
Uw motivatie van de nominatie is doorslaggevend en niet het aantal keren dat iemand wordt genomineerd. Daarom is het belangrijk dat u duidelijk aangeeft waarom een vereniging of individu een Laarbeeks Vrijwilligerscompliment verdient. Omschrijvingen als "Het is een gedreven vrijwilliger" of "Hij/zij is bestuurslid", zijn niet genoeg voor de jury om een goede afweging te maken.

U kunt nomineren tot en met 13 oktober.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Nathalie Kortboyer van ViERBINDEN, telefoon (0492)-328800 of via NKortboyer@vierbinden.nl.