Nieuw initiatief bij KBO Beek en Donk: 'De Inloop'

Beek en Donk - De Beek en Donkse KBO heeft weer een nieuw initiatief. In navolging van diverse KBO'S in de regio gaat Beek en Donk ook proberen om een zo genaamde inloop op te zetten, waarbij KBO leden terecht kunnen met diverse vragen en ondersteuning en daarnaast willen zij u ook digitaal ondersteunen.

U heeft bijvoorbeeld een mobiele telefoon waarmee u foto's kunt maken, maar weet niet hoe u deze moet doorsturen? Of zou u graag whatsappen of skypen, maar weet u niet hoe dit gaat en bij wie moet u zijn? Of u bent vastgelopen met uw I-Pad en kunt even niet verder. Bij wie moet u zijn om huishoudelijke hulp aan te vragen? Wat kan ViERBINDEN voor u doen en hoe zit het met taxivervoer, etc.

In een groot aantal gevallen kunt u via 'De Inloop' hier antwoord op krijgen. U kunt gewoon binnenlopen voor een gezellig praatje, een kopje koffie drinken en uw vraag aan het KBO team voorleggen die u in een aantal gevallen de juiste weg kunnen wijzen.

De eerste inloop is op maandag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en verder elke tweede en vierde maandag van de maand. Het team zit voor u klaar in het Ontmoetingscentrum om u wegwijs te maken. Nog geen KBO lid? Kom toch gezellig eens langs en laat u informeren, er zijn geen kosten aan verbonden.