Afbeelding
Foto:

Versspecialist Van de Laarschot en Sonse Heide Vlees slaan handen ineen!

Hebt u ook al kennis gemaakt met het vlees van Sonse Heide Vlees op de weekmarkt in Beek en Donk? Wij wel! En wij van Versspecialist Van de Laarschot zijn zo enthousiast dat wij u met gepaste trots kunnen mededelen dat vanaf vandaag het varkens- en rundsvlees van deze prachtige, kleinschalige boerderij uit Son en Breugel in de winkel op het Piet van Thielplein in Beek en Donk te verkrijgen zijn. Dus niet alleen tijdens de weekmarkt maar gewoon de hele week van maandag tot en met zaterdag!

Aan de rand van Son en Breugel ligt de boerderij van Sonse Heide Vlees verscholen midden tussen de natuur, in het buitengebied van Son. Dierenwelzijn staat bij de dames van Sonse Heide Vlees zeer hoog in het vaandel. De varkens en runderen krijgen rust, heel veel ruimte, schone verblijven, slapen op vers en dagelijks ververst stro en mogen in eigen tempo groeien. Het voer bestaat uit mais en hooi van eigen land. Het vlees is puur, er worden geen antibiotica gebuikt en er wordt helemaal niets aan het vlees toegevoegd. En dat proef je terug in het vlees: de smaak van Sonse Heide Vlees is ongekend goed, zeer mals en wat je koopt en bakt in de pan, blijft zoals het is: weinig tot geen vochtverlies. Hierdoor smaakt het vlees weer zoals het hoort te smaken: de smaak van vroeger!

Uiteraard zijn wij zelf gaan kijken op het prachtige bedrijf van Sonse Heide Vlees. Er heerst een oase van rust. "Je kunt gewoon zien en ervaren dat de varkens en runderen het goed hebben bij de dames van Sonse Heide Vlees. De stallen waren zeer schoon, de dieren waren volop aan het spelen en staarden ons aan of ze wilden zeggen: wat kom je hier doen!". Na het vlees uitgebreid gekeurd te hebben, wisten Jeroen en Roland het wel heel zeker: dit is het vlees dat wij graag aan willen bieden in onze winkel. En dat gaan we dus doen vanaf vandaag.

Kijk op pagina 5 in deze krant voor de speciale introductie aanbieding. Dat doen we eenmalig om u kennis te laten maken want we willen Sonse Heide Vlees een eerlijke prijs betalen en dat doen we dus dan ook!

Versspecialist Van de Laarschot
Piet van Thielplein 5, Beek en Donk
www.versspecialistvandelaarschot.nl