Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Uitverkochte 7e editie Oktoberfest Aarle-Rixtel

Dansen op schlagers en pullen vullen

Foto's: Joost Duppen

Aarle-Rixtel - Het Oktoberfest in Aarle-Rixtel was dit jaar ruim voor aanvang van het festival al uitverkocht. Ruim 1500 bezoekers waren van de partij in de sfeervol aangeklede tent op het Heuvelplein in Aarle-Rixtel.

Een sfeervolle tent, lange tafels, een lekkere pot bier en rasechte tiroler feestmuziek, het feest in het hart van Aarle-Rixtel is ongekend populair. Het Oktoberfest is al jaren één van de grootste evenementen van de gemeente. Waar andere oktoberfest-evenementen in de regio gaan voor massa, lukt het de organisatie van Oktoberfest Aarle-Rixtel het toch om het feest intiem en gezellig te houden. Veel Laarbekenaren zijn dan ook van de partij in dirndl of lederhosen, want eigenlijk loop je wel voor schut als je de outfit niet hebt afgestemd op het feest.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober waren er o.a. optredens van Helene Fischer, Die Partyhosen, Die Stube Buben en DJ Immer Hansi. Zij zorgden er al snel voor dat de sfeer erin kwam en er gedanst kon worden. Hoewel het eigenlijk niet toegestaan was om de tafels op de houten banken te plaatsen (voor het creëren van een hangtafel), was daar al snel geen stoppen meer aan. De bezoekers gingen compleet op in de feestvreugde en dat zorgde voor een heel gezellige 7e editie van het Oktoberfest, waar geen vervelende incidenten zijn gebeurd.

Bekijk een fotoselectie op pagina 11 en zie ze allemaal op www.mooilaarbeek.nl!

Afbeelding