Team 5 Laarbeekrun: Bert Coolen, Christi Eekels, Tim van Dalen, Eva Verrijt en Jeroen Engelhart
Team 5 Laarbeekrun: Bert Coolen, Christi Eekels, Tim van Dalen, Eva Verrijt en Jeroen Engelhart Foto:

Fanatieke tafeltennissers lopen Laarbeekrun

Beek en Donk - Runningteam Laarbeek hield zaterdag de Laarbeekrun in het kader van de gezondheidsrace 3.0. TTV Een en Twintig was er ook bij. Een vijftal fanatieke tafeltennissers hebben samen de estafetterun gelopen onder de naam:Trainingsgroep TTV Een en Twintig.

Christi Eekels, Bert Coolen, Tim van Dalen, Eva Verrijt en Jeroen Engelhart hebben samen door alle kernen van Laarbeek gerend. Samen hebben zij 32.29 km afgelegd in 2 uur 57 minuten en 50 seconden. Een knappe prestatie van de tafeltennissers.

Herfsttoernooi
Deze week ligt de competitie nog een week stil, maar bij TTV Een en Twintig is altijd wel iets te doen. Zo ook donderdagavond 25 oktober. Dan vindt het jaarlijks terugkerende Herfsttoernooi plaats. Ruim 40 mensen hebben zich al opgegeven voor het toernooi. Bij dit toernooi spelen leden van de tafeltennisvereniging samen met niet-leden verschillende wedstrijden. Iedereen is welkom bij dit toernooi. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je toch meedoen? Geen probleem! Sluit donderdagavond 25 oktober om 19.00 uur aan in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk.

Competitie
Donderdag 1 november begint de tweede helft van de tafeltenniscompetitie. Team 2, team 3 en team 6 spelen dan thuis in de tafeltennishal van TTV Een en Twintig aan de Otterweg in Beek en Donk. Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend en bent u van harte welkom om te komen kijk, spelen of aanmoedigen. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook, Instagram en Twitter.