Afbeelding
Foto:

Monuta Magis, de steun bij ieder afscheid

"Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, komt er veel op je af. Je bent verdoofd door verdriet, maar je moet toch veel keuzes maken en allerlei zaken regelen. Het is een moeilijke periode waar je doorheen gaat en alle hulp is welkom", zegt Juliette Magis.

Juliette is het gezicht dat hoort bij het uitvaartcentrum van Monuta Magis aan de Warandelaan 62, in Helmond. Uit ervaring weet zij wat er na een overlijden allemaal op nabestaanden af komt en zij kan je daarom veel zorg uit handen nemen, juist wanneer je er behoefte aan hebt.

U als nabestaande staat voorop
Juliette zorgt ervoor dat zij u als familie begeleid en ondersteunt bij het regelen van de uitvaart. "Ik zal niet op de voorgrond treden, het gaat namelijk om u als familie. Misschien had uw dierbare overledene specifieke wensen voor de uitvaart, of heeft u hier al een idee bij.

Vernieuwd uitvaartcentrum
Het vernieuwde uitvaartcentrum heeft een sfeervolle aula, waar diensten gehouden worden voor een gezelschap tot 25 personen. In de huiselijk en warm ingerichte afscheidskamer wordt uw dierbare overledene opgebaard. "Wie benieuwd is naar de mogelijkheden van het vernieuwde uitvaartcentrum Monuta Magis geef ik graag een rondleiding", laat Juliette weten.

Ga voor meer informatie, ook als je niet of elders verzekerd bent, naar www.monuta.nl/magis of maak vrijblijvend een afspraak met Juliette. Tel. 0492–666000 of mail naar jmagis@monuta.nl. U bent van harte welkom en koffie of thee staat klaar.

Met Allerzielen worden de overleden dierbaren herdacht. Ook Monuta Magis steekt een kaarsje aan in de hoop dat het lichtje mag schijnen in de harten van nabestaanden.