Ton Paardekoper werd 2e in zijn klasse
Ton Paardekoper werd 2e in zijn klasse Foto:

TTV Een en Twintig bij kampioenschappen

Beek en Donk - De jaarlijkse open Deurnese/Astense kampioenschappen tafeltennis vonden zondag 4 november in Deurne plaats. Ook TTV Een en Twintig was van de partij.

Van de in totaal 60 deelnemers waren er een zestal leden namens TTV Een en Twintig. Tim van Dalen, Jeroen Engelhart, Stefan Hamelijnck, Ton Paardekoper, Eva Verrijt en Anne de Wit speelden hun wedstrijden in het inmiddels bekende groen/zwarte clubshirt tegen diverse andere deelnemende clubs. Ondanks een gezellige dag bestaande uit een enkel- en dubbeltoernooi bleek het lastig om voldoende wedstrijden te winnen om voorbij de poulefase te komen. Alleen Ton Paardekoper blonk uit op deze dag en werd knap tweede in zijn klasse!

Competitie
Afgelopen week zijn er ook weer door alle teams wedstrijden gespeeld in de reguliere competitie.

Team 2 speelde een lastige partij tegen de koploper van de poule. Zij ontvingen de tegenstanders van TTV Wilvo/Bergeijk in de tafeltennishal. Ondanks enkele spannende games, bleek het winnen van de wedstrijd soms toch moeilijk. Hierbij wist Joost van Goch geen punten te scoren, won Jeroen Engelhart één wedstrijd en Rowena de Haas twee van haar wedstrijden. Dit resulteerde in een 3-7 verlies voor het team.

Spannend was het ook zeker voor team 3 tijdens hun thuiswedstrijd. Guido Graat, Dirk v/d Venne en Ton Paardekoper speelden samen tegen TTV Veldhoven. Doordat de stand geëindigd is in 6-4 staan beide teams nu gezamenlijk op de 1e plek in de poule. Ton en Dirk wonnen ieder één wedstrijd, Guido won alledrie zijn wedstrijden. Ook speelde hij samen met Dirk de dubbel welke zij ook wonnen.

Ook team 6, bestaande uit Kevin Biemans, Christi Eekels en Chris Klingsporn, speelden een thuiswedstrijd. Zij namen het op tegen TTV Unicum uit Geldrop. Voor de mannelijke teamspelers bleek het een lastige avond. Het lukte beiden niet om een punt binnen te halen in hun enkel wedstrijden. Christi won wel 2 van haar wedstrijden. Ook het dubbel werd door Christi en dubbelpartner Kevin gewonnen waardoor de stand op 3-7 eindigde.

Wil je graag ook op de hoogte blijven van alle uitslagen en/of overig nieuws, kijk dan op www.ttveenentwintig.nl of volg TTV Een en Twintig op Facebook, Instagram en Twitter.