Vlnr: Martien Swinkels, Fraukje van der Velden, Cor van den Berg en burgemeester Frank van der Meijden
Vlnr: Martien Swinkels, Fraukje van der Velden, Cor van den Berg en burgemeester Frank van der Meijden Foto: Joost Duppen

Succesvolle Open Laarbeekse Biljartkampioenschappen

Foto's: Joost Duppen

Beek en Donk - In het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk werd zaterdag 10 november de finale gespeeld van het 16e Open Laarbeekse Biljartkampioenschap.

Onder grote belangstelling konden toeschouwers en deelnemers genieten van mooie en spannende wedstrijden.

In de finale van de A-klasse waren het Mari Coppens en Cor van den Berg, beide uit Beek en Donk, die voor de hoogste eer speelden. Cor van den Berg werd uiteindelijk de winnaar.

In de B-klasse speelden Martien Swinkels uit Beek en Donk en Koos van Lankveld uit Keldonk om de hoogste eer. Martien Swinkels werd de winnaar.

In de C-klasse gingen Fraukje van der Velden uit Boerdonk en Willie Vorstenbosch uit Beek en Donk de strijd met elkaar aan. Fraukje van der Velden werd de winnares.

De burgemeester van Laarbeek, Frank van der Meijden, was er na afloop van de wedstrijden nog om de prijzen uit te reiken en de winnaars te feliciteren. Al met al een goed en geslaagd toernooi, waar bijna 600 wedstrijden werden gespeeld tussen 31 oktober en 10 november.

Bekijk alle foto's op www.mooilaarbeek.nl.

Afbeelding