Afbeelding
Foto: Mark Barten

Kraak de Kluis in de supermarkt

Laarbeek – Wie kraakt de kluis? Om nog meer inwoners hierbij te betrekken, komen we met de kluis naar de supermarkten toe! De komende zaterdagen vind je ons in de winkels van Jumbo, Jan Linders, Plus en MCD.

"Al meer dan 500 inwoners probeerden de kluis in de afgelopen 3 weken te kraken. Dit is helaas nog niet gelukt. Omdat wij alleen tijdens kantooruren open zijn, willen we meer inwoners de kans geven de kluis te kraken door in de supermarkten te gaan staan", aldus Kristel Vereijken van DeMooiLaarbeekKrant.

Supermarkten tijden
Op zaterdag 1 december tref je tussen 10.00 en 12.00 uur de kluis aan bij Jumbo Mariahout. In de middag verhuist de kluis naar de vestiging in Lieshout. Daar kan tussen 13.00 en 15.00 uur de kluis gekraakt worden. Op zaterdag 8 december zijn we te vinden bij de Jan Linders (tussen 10.00 en 12.00 uur) en Plus (tussen 13.00 en 15.00 uur). De laatste supermarkt-mogelijkheid is op zaterdag 15 december bij de MCD in Aarle-Rixtel. Daar staan we dan van 10.00 tot 12.00 uur.

D-Day
Mocht de kluis gekraakt worden, dan stopt de actie per direct. "Is de kluis na deze supermarktactie nog niet gekraakt? Dan wordt het tijd om tips weg te geven!", vertelt Kristel. "We zouden het leuk vinden als de kluis uiterlijk aan het einde van dit jaar gekraakt wordt. Het blijft spannend zo!"