Kerstman bezoekt Winterfair Laarbeek 3.0

Laarbeek - Jazeker, de kerstman heeft aangegeven op 22 december een bezoek te brengen aan de Winterfair Laarbeek 3.0. Hij is van circa 15.00 tot 18.30 uur aanwezig op de Winterfair aan de Heereindsedijk 10 in Beek en Donk. Hij wil graag met je op de foto in zijn 'huiskamer'. En natuurlijk heeft hij ook wat lekkers bij. Maar hij staat ook open voor een gezellig praatje en wijze raad. Dus kom met je kinderen en/of kleinkinderen een bezoek brengen aan deze markt.

De markt en de activiteiten
Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind kun je tussen de kramen, op het gezellige horecaplein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer. Van 15.00 tot 21.00 uur straalt het sportpark warmte en een gezellige sfeer uit.

De Kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur en brocante. Tussen de kramen staan ook verschillende kramen waar je heerlijk kunt eten. Echte winterse lekkernijen die bij een winterfair horen. Uiteraard klinkt er passende muziek. Op het horecaplein kun je ook terecht voor winterse dranken, muziek en entertainment. Voor vooral de jonge bezoekers zijn er leuke spellen en knutselactiviteiten.

Gratis entree en een loterij
De entree is gratis. Bij binnenkomst krijg je een lotnummer. Elk uur worden er een aantal nummer getrokken. Je maakt daarmee kans op leuke prijsjes of een waardebon om te besteden in één van de kramen van de markt.

Super Sociaal
Voor het goede doel, Super Sociaal, vragen ze aan de bezoeker om een voedingsmiddel of levensmiddel mee te nemen. Deze worden door hen ingezameld. Super Sociaal maakt er een kerstpakket van voor de mensen die het hard nodig hebben.

Informatie
De organisatie ziet je graag op de Winterfair Laarbeek 3.0, een evenement voor heel Laarbeek, voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op www.sparta25.nl/evenementen of op Facebook: Winterfair Laarbeek.