Acties Ondernemersvereniging Heuvelplein groot succes

Beek en Donk - Aanstaande zaterdag (22 december) worden de prijzen getrokken voor de stempelkaartactie op het Heuvelplein. Er worden prachtige kerstpakketten van supermarkt EMTÉ verloot. Daarnaast maakt Ondernemersvereniging Heuvelplein zich op voor de activiteit op Oudejaarsdag, waarbij zij zich aansluiten bij Buurtvereniging De Eendracht.

Stempelactie
Ondernemersvereniging Heuvelplein houdt 4 keer per jaar een dergelijke stempelactie (Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst). Inwoners kunnen bij de aangesloten ondernemers een stempelkaart ontvangen. Volle stempelkaarten kunnen vervolgens weer bij een van de ondernemers ingeleverd worden. Ook kunnen er stempels bij dezelfde winkel op meerdere dagen verkregen worden.

Per keer worden er prachtige prijzen verloot onder alle deelnemers.

Ondernemersvereniging Heuvelplein
Wilt u als bedrijf ook meer bekendheid krijgen in de gemeenschap en deelnemen aan deze mooie acties van ondernemersvereniging Heuvelplein? Spreek Marga Vastré of Frank Haverkort (Fietsvakman van den Berg) aan. Meer informatie via e-mail: vastroij1@onsbrabantnet.nl. En wordt ook lid via het secretariaat, Mieke van den Bergh, e-mail: info@ondernemersverenigingheuvelplein.nl.

Volg deze acties en meer nieuws van ondernemingsvereniging Heuvelplein via de Facebookpagina: Heuvelplein Beek en Donk.