René van Boxtel bij zijn opslagruimten aan het Heuvelplein in Beek en Donk
René van Boxtel bij zijn opslagruimten aan het Heuvelplein in Beek en Donk Foto: Mark Barten

Opslagruimte en flexwerkplekken te huur op het Heuvelplein

Beek en Donk – In het centrum van Beek en Donk zit sinds kort Opslagbox Brabant gevestigd. Dit bedrijf verhuurt opslagboxen in verschillende maten voor zowel particulieren als bedrijven. De boxen bevinden zich in de passage op het Heuvelplein. Binnenkort is daar ook een ruimte gerealiseerd voor flexwerkplekken.

René van Boxtel, eigenaar van de passage en van Opslagbox Brabant, vertelt: "Wij kregen de laatste jaren met ons vastgoedbedrijf (Waardse Vastgoed BV) steeds meer vraag naar kleinere opslagruimtes. In de passage op het Heuvelplein komt ruimte vrij door vertrekkende winkels. In plaats van deze ruimte weer te verhuren aan detailhandel, hebben we ervoor gekozen om opslagboxen te maken. Dit is uniek in een centrum en ideaal voor de gebruikers ervan."

De opslagboxen
Iedereen kan een opslagbox huren. "We hebben ruimtes variërend van 2 m² tot 150 m². Huren kan al vanaf 3,20 euro per m³ per maand", vertelt René. In iedere opslagruimte is het minimaal 8 °C, het is goed geïsoleerd en er is luchtcirculatie aanwezig. Ook is er vloer-, spouw- en dakisolatie. Bij de opslagboxen is een plateauwagen beschikbaar om goederen makkelijker te vervoeren. Elke ruimte heeft een ander cilinderslot van Opslagbox Brabant. Deze dient gebruikt te worden om de box te openen. Daarnaast wordt er altijd afgesloten door het alarm aan te zetten. René: "U heeft toegang tot uw box van 7.30 uur tot 21.00 uur. Een opslagruimte is te huur vanaf 6 maanden. Daarmee hebben uw spullen minimaal een half jaar opslagruimte voor een concurrerende prijs."

Flexplekken
Ook in de passage worden flexwerkplekken gerealiseerd. "We hebben daar een ideale ruimte voor een kantoor, waar we ongeveer 6 flexwerkplekken maken. Alle voorzieningen zijn aanwezig, van een keukentje tot een wc en internet. Ideaal voor als je op zoek bent naar een ruimte waar je professioneel en rustig kunt werken."

Interesse?
Heeft u interesse in een opslagbox of flexwerkplaats? Of wilt u meer informatie? Neem een kijkje op de website www.opslagboxbrabant.nl of neem contact op met René van Boxtel via 06-53195237 of info@opslagboxbrabant.nl.