Vuurpijlentoernooi D'n Ouwe Toren 2018

Beek en Donk - Voor het eerst vindt er in D'n Ouwe Toren een Tenniskidsevenement blauw/rood/oranje/groen plaatsvinden voor de tennissende kinderen van Laarbeek en omstreken. Je hoeft zelf niet lid te zijn, om mee te mogen doen. Ook is het voor kinderen, die het een keer willen proberen, een ideale manier om te snuffelen of ze het leuk vinden.

Donderdag 27 december vindt dit event plaats. Voor Blauw en Rood is dit van 10.00 tot 11.00 uur. Voor Oranje en Groen is dit van 11.00 tot 14.00 uur.

Voor Oranje geldt spelen met wisselende dubbelmaatje (zoals bij de worldtour, eerste wedstrijd wel met een bekende!). Bij Groen geldt inschrijven met een vaste partner. Je kan je ook alleen opgeven. Dan zoekt de organisatie een dubbelmaatje voor je. Opgeven kan via Whatsapp(06-28772291) of per mail: jgussenhoven@chello.nl. Inschrijfkosten zijn 5 euro per persoon. In de pauze wordt er iets lekker en ranja uitgedeeld.

Dit tenniskidsevenement wordt ondersteund door trainers van 't Slotje, GLTV, Ltv de Raam, TV Dierdonk, TV Shaile, TV Pieter Breughel, HTC Son, TV Son en Breughel & TC Boekel.