TTV Een en Twintig wenst iedereen een hele fijne kerst en een geweldig 2019!
TTV Een en Twintig wenst iedereen een hele fijne kerst en een geweldig 2019! Foto:

Tafeltennissers bezoeken toernooi

Beek en Donk - ESTTV Taveres hield zaterdag 15 december een teamtoernooi. Drie tafeltennissers van TTV Een en Twintig hebben deelgenomen aan dit evenement. Anne de Wit, Bert Coolen en Tim van Dalen hebben 6 enkels en 6 dubbelwedstrijden gespeeld. Tim en Bert wisten op deze sportieve zaterdag beide twee enkelwedstrijden te winnen. Anne heeft helaas geen punten weten te pakken.

Nu de najaarscompetitie erop zit ontstaan er bij veel verenigingen gezellige en sportieve tafeltennisactiviteiten. Bij TTV Een en Twintig staan er ook een aantal activiteiten op de agenda. Zo neemt TTV Een en Twintig ieder jaar deel aan de dorpsquiz Kwizut op 29 december 2018. De kantine vult zich met enthousiaste leden en kennissen.

Op donderdag 3 januari staan er twee kerstactiviteiten van Laarbeek Actief op het programma. Kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 maken kennis met Table Stars. Inschrijven kan nog tot vrijdag 28 december via Laarbeek Actief. Diezelfde avond proosten ze op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie in de sportkantine van TTV Een en Twintig.

Op donderdag 17 januari wordt een oude traditie in ere hersteld. ATTC '77 komt dan op bezoek in de tafeltennishal in Beek en Donk. De uitwisseling met de bevriende tafeltennisvereniging uit Aarle-Rixtel is na jaren teruggekeerd.

De uitwisseling met ATTC '77 is een mooie voorbereiding op de clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig die op zaterdag 19 januari plaats gaan vinden. Kortom genoeg tafeltennisactiviteiten om de winterstop door te komen!

Ook interesse in de snelste balsport ter wereld? Je bent van harte welkom! Kijk voor de openingstijden, evenementen en meer informatie op www.ttveenentwintig.nl of volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram.