Afbeelding
Foto:

KHN afdeling Laarbeek bezoekt zieke kinderen

Laarbeek/Helmond - Maandag 31 december om 10.00 uur was het zo ver. Na een oproep enkele weken geleden in DeMooiLaarbeekKrant ging het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Laarbeek naar het Elkerliek ziekenhuis in Helmond om alle daar kort en langdurige zieke kinderen, die helaas de kerst niet thuis konden vieren, te bezoeken.

Om hen een hart onder de riem te steken en zeker niet te vergeten met deze feestdagen. Na het ziekenhuisbezoek ging het bestuur ook bij kinderen thuis op bezoek.

Het bestuur heeft namens alle leden deze wens in vervulling kunnen laten gaan, mede door volledige medewerking van vele verantwoordelijken van de afdeling kind en zorg (0 tot 21 jaar ) en ouders die zich hier voor opgegeven hadden. In het ziekenhuis werden de presentjes uit gedeeld door het verplegend personeel zelf. Met een toegevoegd verhaaltje hoe en waarom. Zakje snoep en een VVV-bon die ze zelf konden verzilveren aan iets persoonlijks.

De horeca-afdeling vertelt: "Wij als horecaclubje hebben het afgelopen jaar al vele dingen ondernomen en gesteund of samengewerkt. Onder andere plaatsing van borden i.s.m. de gemeente afd. toerisme, zilveren maandag met de kermis voor bejaarden en gehandicapten, loop- en fietsroutes langs alle terrassen van Laarbeek, 4 en 5 mei herdenking, ondersteuning sinterklaasintocht, 75 jaar bevrijding en nu dan bezoek Elkerliek ziekenhuis.