Lifestyle center Laarbeek, de naam zegt het al!

We hebben inmiddels 2018 achter ons gelaten en staan aan het begin van een hopelijk voor iedereen gelukkig, gezond en fit 2019.

Je hebt het velen misschien toegewenst en zelf ook veel gelukwensen voor het nieuwe jaar ontvangen. Maar weet je……. Uiteindelijk zul je zelf actie moeten ondernemen! Een gezond, gelukkig en fit leven krijgt je echt niet vanzelf of door een of ander pilletje.

Een gezonde leefstijl betekent VERANDEREN.

En leefstijlverandering heeft tijd en inzet nodig, Eerst een week of 5 gewenning, daarna zullen mensen om je heen een verandering bespeuren, dan zul je je zelf fitter gaan voelen, resultaat zien en meer energie krijgen en als je dan je doel bereikt hebt, dan begint het onderhouden.

En bij al deze fases is het fijn als een team van specialisten voor je klaarstaat om je te helpen je doelen te behalen, maar zeker ook te behouden.

Lifestyle center Laarbeek heeft dit team van specialisten in huis. Leefstijlcoaches, Fitnesstrainers, enthousiaste groepslesinstructeurs, vriendelijke gastvrouwen, een (sport)diëtist en gewichtsconsulent, personal trainers en kundige fysiotherapeuten. Al deze mensen staan voor je klaar om je te helpen bij de verandering naar een gezonde leefstijl.

We maken samen met jou een plan wat bij jou past, als persoon, maar ook in je agenda. Natuurlijk moet je zelf aan de bak, maar het is altijd fijn als er een team klaarstaat om je te motiveren en te helpen. Wij genieten ervan als je na training met een glimlach en een positief gevoel, vol energie weer naar huis kunt!

Stel niet meer uit, maar investeer in jezelf en je gezondheid en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Namens ons team van specialisten

Ellen Tappel
Lifestyle center Laarbeek
Parklaan 6
5741 EZ Beek en Donk
T. 0492 462521
info@lifestylecenterlaarbeek.nl