Afbeelding
Foto:

Open Avond ROC Ter AA Helmond

ROC Ter AA Helmond houdt maandag 11 februari een Open Avond. Voor alle belangstellenden staan op die avond van 18.00 tot 21.00 uur de deuren van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo open.

Tijdens de open avond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden. Studenten en docenten zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven.

Locaties
In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Business, Dienstverlening, ICT, Techniek & Technologie, Ruimtelijk Vormgever, Entree en VAVO (volwassenenonderwijs). Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Onderwijs & Kinderopvang en Zorg & Welzijn zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open Dag van het Bouw & Design College, in samenwerking met Bouw Infra Mensen Mierlo.

Positie derde plaats beste roc gehandhaafd
Een opleiding bij ROC Ter AA is een goede keuze. In de Keuzegids MBO 2019 is ROC Ter AA – net als in 2018 - derde hoogst genoteerde ROC van Nederland. En 22 opleidingen hebben het predicaat 'Topopleiding 2019' gekregen.

Aanmelden
Toekomstige studenten kunnen zich tijdens de open avond direct aanmelden voor een opleiding.