Afbeelding
Foto:

Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi

Lieshout - Het jaarlijks Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi (LBBT) van BC Lieshout vindt dit jaar plaats op zondag 24 maart in sporthal De Klumper in Lieshout. Voor dit toernooi zoeken ze sportieve, enthousiaste leerlingen die door middel van het LBBT een kennismaking maken met basketball en een sportieve dag zullen beleven waarin plezier, sportiviteit en teamspirit voorop staan.

In de ochtend spelen de groepen 3 en 4 tegen elkaar om de wisselbeker. In de middag spelen dan de groepen 5 en 6 om de winst en in de avond spelen de groepen 7 en 8 tegen elkaar. De winnaars van afgelopen jaar zijn van de groepen 3 en 4 De Smileys van De Raagten groep 4, van de groepen 5 en 6 De Toppers van De Sprankel groep 6 en van de groepen 7 en 8 De Doorzetters van De Raagten groep 8.

Om alle scholen een kans te geven om minimaal één team in te schrijven, zal er voor elk leerjaar van elke school één plek gereserveerd zijn. Deze reservering vervalt op zondag 3 maart. De inschrijving is al open en er kan ingeschreven worden tot 10 maart via www.bclieshout.nl. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over het LBBT kunt u altijd contact opnemen door een email te sturen naar lbbt@bclieshout.nl.