Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Hoop

Het was ondanks, of misschien wel dankzij, het regenachtige weer gezellig druk op onze tentoonstelling in het Heemhuis. Veel mensen namen na het bekijken van de foto's en presentaties nog de tijd om iets te drinken in de gezellige goei kamer en lekker wat bij te kletsen. Mede door het slechte weer spraken veel mensen de hoop uit dat het voorjaar zich snel liet zien en het mooi weer zou worden.

Het is nog vroeg in het jaar maar de futen op het kanaal beginnen al het prachtige baltsgedrag te vertonen en watertrappelend over het water te dansen. Over een tijd zie je ze dan weer met hun jongen op de rug rondzwemmen en visjes voeren aan het kleine grut.

Door diverse omstandigheden en mede door vaak slecht weer in het weekend ben ik de laatste maanden amper op pad geweest en het begint ook bij mij flink te kriebelen. Ik houd de weersvoorspellingen goed in de gaten en hoop op mooie ochtenden na koele nachten die je in deze tijd nog vaak hebt.

Komende zondag zijn Marcel Beek en ik weer op de tentoonstelling aanwezig en kunnen we weer gezellig bijkletsen met de bezoekers. We krijgen veel vragen over hoe de foto's tot stand zijn gekomen en natuurlijk hebben wij de wijsheid niet in pacht maar we vertellen graag hoe wij het in ieder geval aangepakt hebben.

Ik zou zeggen tot zondag en kom genieten van ons Mooie Natuurlijke Laarbeek!