Afbeelding
Foto:

Carnavallen bij Trax11 in Ganzegat

Tekst: Amé Groenen (MLteenz)

Aarle-Rixtel - Waar is dat feestje? Bij Trax11 is dat feestje! Het is weer bijna carnaval, de tijd om even lekker gek te doen, je te verkleden en los te gaan op de leukste carnavalshits samen met je vrienden. Trax11 is een nieuwe stichting die zich bevindt in de Dreef in Aarle-Rixtel. De stichting is alle carnavalsavonden van 20.00 tot 00.30 uur van de partij. Maar waarom is het nu eigenlijk opgericht? En hoe ziet het er in de toekomst voor Trax11 uit? Anne-Marie den Mulder, mede-oprichtster van de stichting, doet haar verhaal.

Oprichting
"Veel Laarbeekse jongeren tussen de 12 en 18 jaar vielen tussen wal en schip. Zij zijn nog net te jong om echt op stap te gaan en weten dus niet waar ze heen kunnen om carnaval te vieren. Hier wil Trax11 verandering in brengen. Het heeft wat weg van de bekende festivals, zoals WiSH Outdoor. Er worden nummers uit de top 40, maar ook klassieke meezingers en natuurlijk de echte carnavalshits gedraaid."

Eerste editie
"De vorige (eerste) editie van Trax11 was zeer geslaagd en ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek'', gaat Anne-Marie verder. "Alle samenwerkingen verliepen goed en er waren ook ontzettend veel positieve reacties. Er werd heel vaak de vraag gesteld of het volgend jaar weer terug zou komen."

Veiligheid
Hoe wordt ervoor gezorgd dat het veilig blijft? "Door een paar regels kunnen wij ervoor zorgen dat het veilig en gezellig blijft. Zo wordt er geen alcohol geschonken en lopen er begeleiders rond", laat Anne-Marie weten.

Tweede editie
Anne-Marie laat weten dat er aan de tweede editie niet veel veranderd is, maar dat er wel wat nieuwe acts en bekende artiesten zijn bijgekomen zoals Dave Roelvink. "Verder hebben we voor het eerst een thema: 'To The Movies'. Dit is in samenwerking met Pathé. Zo kunnen we de zaal leuk aankleden, afgestemd op het thema." Een ding is zeker; voor een super gezellige carnaval moet je bij Trax11 zijn.

Wil jij dit nu niet missen? Ga dan naar www.trax11.nl en koop je kaarten.