Afbeelding
Foto:

Zesde editie 'Schieten Tegen Kanker' levert duizenden euro's op

Beek en Donk - Op de banen van Strijd in Vrede te Beek en Donk werd afgelopen zaterdag 23 februari voor de zesde keer het evenement 'Schieten Tegen Kanker' gehouden.

Middels inschrijfgeld, lotenverkoop, eigen bijdrages, verschillende veilingitems alsmede ook een gedeelte van de baromzet en het diner (waar mensen op inschrijving aan deel konden nemen) is er een tussenstand van €5.000,00! Dit houdt in dat er nog het een en ander aan geld bijkomt vanwege verschillende komende donaties als ook nog een extra veilingitem. Dus dit bedrag loopt nog verder op.

Doel voor het schieten was dat men een gemiddelde op moest geven bij inschrijving. Hierop werden er per divisie (compound en recurve) koppels gemaakt van de hoogste en laagste schutter. Dit met als achterliggende gedachte dat op deze manier iedereen kans heeft op prijzen. Er waren twee schietsessies, één in de middag en één in de avond. Tijdens de sessies waren loterijen waarop gretig loten werden gekocht. Na de avondsessie kon men op inschrijving schieten op de 'stalen eenhoorn'. Dit is een stalen plaat met een gat erin die per ronde dat men er doorheen schiet, kleiner en kleiner word. Winnaar hiervan is Jos Kleijnjans geworden uit Limburg.

Winnaars middagsessie
Recurve: 1. Mark Kanters & Nele Bakker; 2. Luuk Wisselink & Justin Gladdines; 3. Sander Nijman & Arjan Plaizier.
Compound: 1. Ton van Gestel & Amy van Loon; 2. Joris Huijer & Marco Veld; 3. Naomi Jones & Harry Koot.

Winnaars avondsessie
Recurve: 1. Ilona Huijbregts & Nikki Jilesen; 2. Walter Hobeijn & Wil Jacobs; 3. Gerrie van Rozendaal & Jerica van de Mortel.
Compound: 1. Karin van Berlo & Paul van de Mortel; 2. Theo de Jong & Jean-Louis Brands; 3. Geert van de Ven & Gerly van de Vleuten.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement en dankt iedereen voor zijn of haar donatie tijdens deze dag. De gehele opbrengst komt ten goede aan team 'Gimmert Goes Alpe d'HuZes.

Afbeelding
Afbeelding