Werk van Francine van Dijk
Werk van Francine van Dijk Foto:

Verrassende 'SeniorKunstCafe's'

Beek en Donk - Francine van Dijk (fotobewerkingen) toont dinsdagmiddag 2 april (14.00 - 15.30 uur) diverse bewerkte foto's en ook zijn de beelden in steen en hout van Theo van de Werff te bewonderen in 't Oude Raadhuis, met wie Francine haar duo tentoonstellingstijd deelt.

Francine geeft uitleg over haar manier van werken en maakt samen met u een korte rondgang langs de werken van haar zelf en van kunstenaar Theo van de Werff. Ze bespreekt haar foto's in gemengde technieken en haar project 'Being There'. Daarbij is alle gelegenheid om vragen te stellen en om samen te genieten van kunst.

Er valt meer te zien dan de eerste blik doet vermoeden...
"De extra uitleg geeft een meerwaarde, hebben wij als vrijwilligers ontdekt door de maandelijkse scholenbezoeken. Dit geldt sinds afgelopen maand ook zo voor de 'SeniorKunstCafe' middagen. Iedereen gaat nog beter kijken naar de werken", aldus Marga Vastre, vrijwilliger van het Stichtingsbestuur. En er zijn heel veel goede kunstenaars in Laarbeek en omstreken.

De SeniorKunstCafe middagen blijken een schot in de roos
Iedereen kijkt met tevredenheid terug op deze middagen. De kunstenaars hebben een kans om extra uitleg te geven over en aandacht te geven aan hun manier van werken. De bezoekers hebben een gezellige middag en steken er vaak iets van op, en het Stichtingsbestuur van 't Oude Raadhuis is blij met deze extra activiteiten waardoor ze meer open en meer beschikbaar zijn voor de gemeenschap.

Laat u zich ook verrassen?
U kunt zich nog aanmelden voor deze middag. Het is geheel gratis. Ook voor een gratis kopje thee of koffie wordt gezorgd. Aanmelding via e-mail: info@oudraadhuis.nl of telefonisch 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat). Graag tot ziens.