Afbeelding
Foto:

Slagwerkgroep begint aan concertcyclus

Beek en Donk - 2019 wordt een interessant jaar voor de slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning. Op 7 december staat namelijk deelname aan het bondsconcours op het programma! In aanloop hier naartoe worden meerdere concerten gegeven, waarvan het eerste concert zaterdag, 30 maart, op de agenda staat.

In Muziekcentrum Het Anker te Beek en Donk zal de slagwerkgroep samen met de slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie uit Deurne een avond vol wervelende muziek brengen. Tijdens dit concert spelen zij voor het eerst Passio Laurentio, een van de stukken van het concoursprogramma. Samen met stukken als 'Lord of the Dance' en 'Back To Bozzio' zit er volop variatie in het programma van de slagwerkgroep van O&U. Na de pauze zal de slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie uit Deurne er nog een schepje bovenop doen, waardoor het een boeiende avond wordt die geen moment zal vervelen. Reden genoeg dus om zaterdag 30 maart om 20.00 uur naar Muziekcentrum Het Anker te komen! Wil je na zaterdag meer zien? Dat kan! Later in het jaar volgen er nog concerten, bijvoorbeeld in samenwerking met de slagwerkgroep van Harmonie De Goede Hoop en een try-out concert met de slagwerkgroep van Fanfare Wilhelmina uit Hoogeloon, dus graag tot ziens.

Kaartjes voor het concert van zaterdag 30 maart zijn voor slechts €5,00 te koop bij Bloematelier 'De 4 Seizoenen' in Beek en Donk of op zaterdag voor aanvang aan de kassa in Muziekcentrum Het Anker.