Pannenkoekploeg, vlnr: Toos Corsten, Mien Bekkers en Maria Eeuwes
Pannenkoekploeg, vlnr: Toos Corsten, Mien Bekkers en Maria Eeuwes Foto:

ZOD-werkgroep Koningsdag Mariahout bedankt

Mariahout - Tijdens Koningsdag heeft de werkgroep van Zorg om het Dorp zich weer ingezet voor de kinderen van Mariahout. In samenwerking met het Oranjecomité (Ger Aarts en Katelijn Lukassen) verzorgde de werkgroep met het versierde fietsendefilé de opening van de nieuwe poort op het Oranjeplein.

Het was prachtig om te zien. Aansluitend ging de organisatie voor de zekerheid de gymzaal in bij het Buurthuis in verband met de te verwachten regenbuien. Hier waren naast LaarbeekActief ook de schminkers en andere vrijwilligers present om het de kinderen naar hun zin te maken.

Pannenkoekploeg
Al weer voor de 23ste keer was de pannenkoekploeg present tijdens Koningsdag (en Koninginnedag). De eerste keer in 1996 was dat tijdens de samenwerking van Yammas met de Grottendorfer Blaaskapel. Gezamenlijk brachten ze toen de activiteiten, in de tent van de Kempkes, weer terug naar het Oranjeplein. Naast een attractief programma van Yammas en de horeca verzorgd door de blaaskapel, hoorden daar natuurlijk ook pannenkoeken voor de jeugd bij. Eén persoon is de stille kracht achter dit team geweest. Toos Corsten! Bedankt voor je inzet al die jaren en… op naar de 25 jaar! Ook Mien Bekkers en Maria Eeuwes hartelijk dank voor jullie trouwe hulp.

ZOD-werkgroep Koningsdag
Na vele jaren inzet zal Debby Roeter deze werkgroep verlaten. Zorg om het Dorp wil haar bedanken voor de grote betrokkenheid bij de oranje-activiteiten. Ook Mariëlle van de Ven, Kim van der Linden, Marsha Bekkers en Kim van Loon bedankt voor de inzet dit jaar tijdens Koningsdag. Iedereen kan er met een goed gevoel op terugkijken.