Vrije wedstrijd Brabants Wipschieten

Laarbeek - Op 5 mei vond er een vrije wedstrijd Brabants wipschieten plaats ten bate van KansPlus bij Gilde St Joris Asten. Gerard van de Linden werd de grote winnaar. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de stichting KansPlus.

De opkomst was groot waardoor er flink geschoten moest worden om de diverse prijzen. Gerard van de Linden van het Sint Servatius gilde uit Lieshout kwam als grote winnaar uit de bus en gaf de andere schutters het nakijken. Hij werd 1e Erekampioen en 2e bij de kampioen en ook bij het onderdeel bejaarden behaalde hij de eerste prijs. Hans van de Boomen van het Gilde Sint Antonius en Sint Sebastianus Gemert eiste ook zijn deel van de koek op en schoot 2e erekampioen en 5e op het onderdeel vrije hand. Annie Rovers van het gilde Léonardus van de Donk werd 2e op het onderdeel personeel. Bert Vorstenbosch van het Sint Servatius gilde uit Lieshout werd 4e op het onderdeel vrije Hand. De schutters van het Onze Lieve Vrouwe gilde waren verhinderd wegens de processie en de vriendendag.

De volgende kringwedstrijd is op zondag 2 juni bij Gilde Sint Leonardus te Beek en Donk. Wilt u ook kennis maken met de schietsport? Dat kan, meld u aan bij het gilde of kom een keer kijken bij een wedstrijd, u bent van harte welkom.

Erekampioen: 1e Gerard v/d Linden, Lieshout 2e Hans v/d Boomen, 3e Sjan Vossen.
Kampioen: 1e Tjieu Knapen, 2e Gerard v/d Linden, 3e Sjan Vossen
Personeel: 1e Willy Looijmans, 2e Annie Rovers, 3e Ad Vlemmix, 4e Angela Verstappen, 5e Tjieu Knapen, 6e Ton v/d Ven.
Vrije hand: 1e Ad Vlemmix, 2e Guus v/d Ven, 3e Willie Hoebergen, 4e Bert Vorstenbosch, 5e Hans v/d Boomen, 6e Jan van Bree.
Viertal: Gilde Onze Lieve Vrouw v/d Zeven Weeën.
Schutters: 1e Jan van Seggelen, 2e Hann van Seggelen, 3e Angela Verstappen, 4 Willy Jacobs
Bejaarden: 1e Gerard v/d Linden, 2e Tjieu Knapen.
Puist: 1e Henk Hoeks, 2e Annie Hoeben, 3e Toos van Rooy, 4e Gerard v/d Moosdijk, 5e Sonja Peters, 6e Willeke Vriens, 7e Louis Boggemann, 8e Hans Timmermans, 9e Willy Looimans, 10e Hanny van Doorn.