'Archery attack'
'Archery attack' Foto:

Laarbeek Actief beleeft 'topweek' tijdens meivakantie

Laarbeek - In de meivakantie van 29 april tot en met 3 mei heeft Laarbeek Actief weer een groot aantal activiteiten georganiseerd. Ruim 400 kinderen zijn in deze week actief geweest, een groot succes.

Activiteiten
Ruim 400 kinderen waren aan het sporten tijdens de meivakantie. Voor hen waren allerlei leuke activiteiten georganiseerd door Laarbeek Actief, zoals het spel 'Vloer is Lava', een frisbeetoernooi, real-life video games, Mario Kart, tik- & balspelen, freerunnen, stoepkrijten en archery attack (handboogschieten in de gymzaal). Laatstgenoemde was een enorm succes en gaat zeker terugkeren.

Kijk voor foto's en filmpjes op de sociale media van Laarbeek Actief.

In samenwerking met verschillende verenigingen en gymzalen hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie gehad. Laarbeek Actief heeft opnieuw activiteiten tijdens de zomervakantie (8 tot en met 12 juli). Inschrijven hiervoor is mogelijk van week 25 t/m week 27 via www.laarbeekactief.nl/vakantie.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Samenwerking
Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen. Enthousiaste kinderen worden vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina: Laarbeek Actief of meld je aan voor de Whatsappgroep. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je ook terecht bij Jaccy van den Enden, mail: jvdenden@vierbinden.nl.

Frisbeetoernooi