Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Wandelvierdaagse Laarbeek groot succes;

Ruim 1500 wandelaars bij jubileumeditie

Tekst: Jac Babin
Foto's: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Laarbeek - De tiende wandelvierdaagse van Gezond Laarbeek vond van 14 tot en met 17 mei plaats. Een redacteur van DeMooiLaarbeekKrant volgde het evenement vier dagen lang, van start tot finish. Schrijvend èn lopend. Het weer was geweldig, de opkomst prima, de routes prachtig, de sfeer gezellig, de organisatie perfect. De voldoening op vrijdag bij De Koekoek in Lieshout, immens groot. Yes, een medaille!

De organisatie
Henk Berkers is de algemeen coördinator. Hij verbindt de vier Laarbeekse kernen. Elke kern organiseert één dag van de wandelvierdaagse. Deze simpele, maar doeltreffende opzet, zorgt al voor de tiende keer voor succes. "Bij deze speciale editie voor iedere deelnemer dus een kleurig, multifunctioneel jubileumsjaaltje", vertelt Henk.

"Dank aan onze enthousiaste vrijwilligers, aan de honderden trouwe deelnemers, aan de Gemeente Laarbeek, de PLUS-supermarkt en Autobedrijf Corsten. Het doel van ons evenement is, om de mensen van de bank af te krijgen en te laten zien hoe mooi Laarbeek is!", verklaart Henk vol vuur.

Lees verder op pagina

Afbeelding